Futbalista Pellé ukázal sexy priateľku v bikinách! Táto kráska má maďarskú krv

Ako dve hrdličky vyzerali na pláži ostrova Formentera futbalista Graziano Pellé a jeho partnerka Viktoria Varga. Paparazzovia im však pokoj nedali.

08.06.2019 00:00
debata (1)
Furbalista Graziano Pellé a jeho partnerka... Foto: Profimedia
Furbalista Graziano Pellé a jeho partnerka Viktoria Varga na pláži na ostrove Formentera. Furbalista Graziano Pellé a jeho partnerka Viktoria Varga na pláži na ostrove Formentera.

Tridsaťtriročný člen talianskej národnej futbalovej reprezentácie sa vybral na rodinnú dovolenku a okrem príťažlivej blondínky ho sprevádzali aj rodičia. Tí sa síce s mladými milencami na pláži nachádzali tiež, ale samotní reportéri sa sústreďovali skôr na mladšiu polovicu rodinného kvarteta. A je to asi celkom pochopiteľné.

Maďarská rodáčka Viktória Varga je skutočne príťažlivou dámou a v dvojdielnych bikinách zelenej army farby vyzerala naozaj sexy. Momentálne Pellé hrá za renomovaný čínsky klub, kde dostal skutočne tučný honorár v rámci ponuky – údajne vyše 13 miliónov eur. Jeho polovička ho teda nasledovala do Číny.

Ako však píšu viaceré médiá, svoju vlastnú kariéru modelky nezavesila na klinec. Ako blondínka a Európanka je navyše v ázijských krajinách skutočne žiadaná a tak sa zdá, že jej kariéra nabrala druhý dych.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One love, one heart, one destiny

Príspevok, ktorý zdieľa VIKTORIA VARGA (@vikyvarga),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #modelka #partnerka #sexy #Graziano Pelle

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...