Sánka dolu! Michelle Hunziker v bikinách (po 3 deťoch). To snáď nie je možné!

O pôvaboch a fyzickej kondícii aj ukážkovej forme moderátorky Michelle Hunzikerovej už popísali médiá dosť. Ale pripomenúť si, prečo, neuškodí.

11.06.2019 00:00
debata (1)
Moderátorka Michelle Hunziker na pláži... Foto: Profimedia
Moderátorka Michelle Hunziker na pláži Varigotti predviedla svoju ukážkovú formu. Moderátorka Michelle Hunziker na pláži Varigotti predviedla svoju ukážkovú formu.

Počas uplynulého víkendu sa totiž 42-ročná hviezda televízie a bývalá manželka speváka Erosa Ramazzottiho objavila na pláži v letovisku Varigotti. Sprevádzal ju súčasný manžel Tomaso Trussardi aj dve dcérky Sole a Celeste. Paparazzovia, ktorí si Hunzikerovú vystriehli, však mali objektívy iba pre ňu.

Blondínka sa predviedla v dvojdielnych čiernych bikinách s neónovými prvkami na zaväzovaní. Pri ceste z vody na pláž vyzerala ako z filmu. Dokonalá postava, ploché a pevné bruško, stále sviežo vyzerajúca pleť.

Ako je možné, že takto vyzerá dáma vo veku 42 rokov a po troch pôrodoch – to je asi otázka, ktorá víri hlavou nejedného čitateľa či fanúšika.

Pri pohľade na Hunzikerovú je však jasné, že okrem tvrdej driny v posilňovni a pri cvičení využila už určite aj služby estetickej chirurgie. Každopádne, výsledky sú zaslúžené a snaha zúročená.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pláž #bikiny #Telo #forma #Michelle Hunziker #krásky v bikinách

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...