Mrche z Melrose Place je čo závidieť! Má 55 a telo... Veď sa pozrite

Pre väčšinu divákov zostane herečka Lisa Rinna zapísaná ako seriálová mrcha Taylor, ktorú stvárňovala v populárnom Melrose Place z konca devätdesiatych rokov.

12.06.2019 00:00
debata

Neprehliadnuteľnou bola vďaka jej výrazným XXL perám aj špecifickému strihu vlasov, ktorému zostáva verná roky. Na obrazovkách ju bolo možné nedávno vidieť aj v televíznej show „Real Housewives of Beverly Hills“.

Lisa Rinna počas dovolenky v letovisku Cabo San... Foto: Profimedia
Lisa Rinna Lisa Rinna počas dovolenky v letovisku Cabo San Lucas v Mexiku.

Od pracovných povinností si 55-ročná seriálová hviezda odbehla, či skôr odletela do Mexika. Spoločnosť na dovolenke jej robí manžel, producent Harry Hamlin (67) aj ich dve spoločné deti Amelia (17) a Delilah (21). Tá oslávila svoje 21. narodeniny práve počas pobytu v Mexiku, v celebritami vyhľadávanom letovisku Cabo.

55 ročná Rinna sa po areáli hotela pohybovala v zelených bikinách, ktoré toho veľa neskryli. Ale ani nebolo treba! Pravidelný šport, ktorého je Rinna fanúšičkou, sa vypláca. Za štíhlu postavičku sa rozhodne hanbiť nemusí, skôr naopak – rovesníčky jej môžu iba ticho závidieť.

Herečka Lisa Rinna (v strede) s dcérami Delilah... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lisa Rinna Herečka Lisa Rinna (v strede) s dcérami Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin na udeľovaní cien "Daily Front Row's Fashion Awards" v Los Angeles.

So staršou z dcér, Delilah Belle Hamlin, sa herečka už zopár razy predviedla aj na červenom koberci počas spoločenských podujatí, kedy stihla očariť fotografov svojou krásou. Podobne, ako aj jej mladšia sestra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lisa Rinna #Melrose Place

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...