Svietila na pláži ako maják! Murphyho ex vystavila dokonalé telo v Miami

Niektorí ju poznajú len ako ex-priateľku herca Eddieho Murphyho, pre iných je úspešnou moderátorkou a najmä sexy dámou. Moderátorka a modelka Rocsi Diaz predviedla najmä to "druhé ja" na pláži v Miami.

14.06.2019 00:00
debata
Moderátorka a herečka Rocsi Diaz predviedla... Foto: Profimedia
Moderátorka a herečka Rocsi Diaz predviedla svoje ukážkové krivky na pláži v Miami. Moderátorka a herečka Rocsi Diaz predviedla svoje ukážkové krivky na pláži v Miami.

Rodáčka z Hondurasu sa objavila na slnečnej pláži pred pár dňami a prehliadnuť ju rozhodne možné nebolo. Vďaka za to patrila neónovým žiarivým bikinám asymetrického strihu, do ktorých zaodela svoje ukážkové telo.

Tridsaťpäťročná Diaz, ktorá bola dokonca moderátorkou programu Rande v raji, kde účastníci spolu pred kamerami nadväzujú vzťahy celkom nahí, na svojej postave skutočne pracuje.

Už dávnejšie napríklad ukázala, že k jej obľúbeným aktivitám patrí tanec pri tyči, pri ktorom sa zapája celé telo a ide o poriadne náročnú aktivitu. Rocsi je tiež fanúšičkou jogy alebo pravidelného tréningu v posilňovni.

V minulosti sa dostala do centra pozornosti aj vďaka slávnemu mužovi po boku. Niekoľko mesiacov sa totiž stretávala s komikom Eddiem Murphym. Z romániku však napokon nič vážnejšie nebolo. Murphy sa v roku 2012 dal dokopy s Austrálčankou Paige Butcherovou, ktorá už komikovi porodila dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #modelka #Miami #moderátorka #Rocsi Diaz

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...