Pred svadbou v bikinách! Ramosova sexy polovička provokuje na pláži

Od roku 2012 tvorí pár so slávnym futbalistom a stihla mu porodiť už tri ratolesti. Ale pod čepiec pôjde až v sobotu. Moderátorka Pilar Rubio však stihla ešte čosi pred veľkým dňom D.

15.06.2019 00:00
debata
Moderátorka Pilar Rubio pózovala v plavkách v... Foto: Profimedia
Pilar Rubio Moderátorka Pilar Rubio pózovala v plavkách v zábavnom vodnom parku v Madride.

Rodáčka zo Španielska nafotila sériu záberov v plavkách v Madride. Hoci z fotografií to vyzerá akoby sa 41-ročná Pilar vrhala do morských vĺn, ide o atrakciu v rámci vodného zábavného parku, kde sa fotenie konalo.

Mama troch detí ukázala v čiernych jednodielnych plavkách ukážkovú figúru a zapózovala si ako plavčíčka z Pobrežnej hliadky aj s plavákom. Akurát, že červené plavky nahradili čierne.

Futbalista Sergio Ramos a jeho životná... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Futbalista Sergio Ramos a jeho životná partnerka Pilar Rubio. Futbalista Sergio Ramos a jeho životná partnerka Pilar Rubio na zábere z cien FIFA Awards.

Nielen futbaloví fanúšikovia, ale aj svet šoubiznisu už s napätím očakáva, aká bude víkendová svadba dlhoročných partnerov, ktorí spoločne vybudovala rodinu už dávno pred svadbou.

Podľa informácií zahraničných médií pozval hráč Realu Madridu množstvo slávnych kolegov. Na svadbe by nemal chýbať Gerard Piqué s družkou Shakirou, pozvanie údajne dostali aj Beckhamovci či Cristiano Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodriguez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Telo #plavky #pózovanie #Sergio Ramos #Pilar Rubio

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...