Herečka Laura Harrier šla do bikín. Figúra ukážková, výsledný dojem sexy!

Už počas nakrúcania filmu BlacKkKlansman sa začalo šuškať o pôvabnej mladej herečke, ktorej režisér Spike Lee zveril jednu z úloh. Z Laury Harrierovej je dnes hviezda aj miláčik paparazzov.

20.06.2019 10:00
debata
zväčšiť Hollywoodska herečka Laura Harrier si užívala... Foto: Profimedia
Hollywoodska herečka Laura Harrier si užívala dovolenku v letovisku Positano. Hollywoodska herečka Laura Harrier si užívala dovolenku v letovisku Positano.

Dvadsaťdeväťročnú rodáčku z Chicaga zachytili objektívy na dovolenke v talianskom Positane, kde sa zabávala v spoločnosti modelky a kamarátky Eleonore Toulinovej. Dvojica dám si prenajala motorový čln, ale vďaka pomerne blízkej vzdialenosti k pobrežiu ich mohli reportéri zaostriť celkom dobre.

Harrier, ktorá sa tiež objavila vo filme Spider-Man: Návrat domov, mala na sebe dvojdielne bikiny vo farbe jemného marhuľového odtieňa. Krivky, ktoré jej nadelila matka príroda, sú nepochybne hodné obdivu.

Herečka Laura Harrier v šatách s bodkami bola... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Herečka Laura Harrier v šatách s bodkami bola jednou z hviezd na galaevente CFDA. Herečka Laura Harrier v šatách s bodkami bola jednou z hviezd na galaevente CFDA.

Herečka zaujala svojimi pôvabmi už pred pár rokmi, keď začala pracovať ako modelka. Po úspechu na filmovom poli si ju všimol aj módny dom Louis Vuitton, pre ktorý dokonca nafotila kampaň.

Už čoskoro sa však jej filmoví fanúšikovia dočkajú aj novej snímke, v ktorej účinkuje. Ide o projekt pod názvom Balance, not symmetry, kde si zahrala americkú študentku po boku britských hercov a herečiek a ktorý sa odohráva v prostredí umeleckej školy v Glasgowe.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #krása #bikiny #Telo #sexy #Laura Harrier

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...