Po troch deťoch figúra ako z časopisu! Ani táto Kardashianka sa veru nezdá

Podobne ako jej mladšia sestra Kim Kardashian je aj Kourtney Kardashian matkou troch detí. Spomedzi súrodeneckého klanu hviezd televíznej reality-šou sa môže pýšiť najlepšou figúrou.

23.06.2019 00:00
debata
Hviezda z televíznej reality-šou Kourtney... Foto: Profimedia
Hviezda z televíznej reality-šou Kourtney Kardashian si užívala na pláži v Kostarike. Hviezda z televíznej reality-šou Kourtney Kardashian si užívala na pláži v Kostarike.

Paparazzovia si prišli na svoje, keď sa slávna televízna rodina vybrala na krátku dovolenku do Kostariky. Práve tam sa im totiž podarilo zhotoviť nové zábery sestier Kourtney a Kim v bikinách. Pohľad na 40-ročnú mamu tria ratolestí v tomto prípade naozaj očarí.

Kourtney Kardashian si na seba obliekla model dvojdielnych bikín z dielne Christian Dior a užívala si chvíle voľna, kým sa o deti starala opatrovateľka. Jej ukážkovú figúru zachytili objektívy síce z väčšej diaľky, ale aj tak je vidieť, aké vypracované má bruško či pevné stehná.

Sestry Kardashianové síce založili svoju kariéru na pozornosti paparazzov, ale momentálne sa snažia eliminovať ich záujem aj tým, že sami zverejňujú svoje fotografie na sociálnych sieťach. Tie sledujú milióny užívateľov.

Najviac sa stále darí Kim Kardashianovej, ktorú na sociálnej sieti sleduje vyše 142 miliónov ľudí. Druhá v poradí je potom jej najmladšia sestra, miliardárka Kylie Jenner. Jej konto má pridané medzi svoje obľúbené viac ako 138 miliónov užívateľov Instagramu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Telo #kostarika #figúra #Kourtney Kardashian #sexy

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...