Ronaldova sexy Georgina na jachte: Bikiny fakt mini, krivky ukážkové!

Pri svetovom úspechu a jednom z najdrahších kontraktov futbalovej histórie si môže Cristiano Ronaldo pokojne prenajať celú jachtu. Spoločnosť mu na nej, samozrejme, robia najbližší.

24.06.2019 00:00
debata (1)
Modelka Georgina Rodriguez na jachte v Saint... Foto: Profimedia
Modelka Georgina Rodriguez na jachte v Saint Tropez predvádzala svoje ukážkové krivky. Modelka Georgina Rodriguez na jachte v Saint Tropez predvádzala svoje ukážkové krivky.

Zábery paparazzov, ktoré vznikli pred pár dňami vo francúzskom Saint Tropez, zachytávajú portugalského futbalistu a jeho najbližších na luxusnej jachte v Stredozemnom mori. Na palube, samozrejme, nechýbala ani Ronaldova priateľka Georgina Rodriguez.

Práve táto vnadná brunetka sa okamžite stala magnetom aj pre paparazzov. A niet divu – priamo do objektívov totiž predvádzala svoje ukážkové krivky v dvojdielnych bikinách.

Rodriguezovú niektoré médiá už titulujú ako futbalistovu manželku. Ona sama však ešte dávnejšie poprela, že by medzi ňou a slávnym športovcom došlo k uzavretiu sobáša. A to aj napriek tomu, že Ronaldo si súkromné záležitosti prísne stráži a teoreticky by to mohla byť pravdivá informácia.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z argentískeho Buenos Aires naznačila, že by bola rada, keby nastal ten veľký deň D a že vníma profesionálneho futbalistu ako muža svojho života. S Ronaldom spoločne vychovávajú ich dcérku Alanu, ale tiež futbalistove ďalšie tri deti. Dve z nich vynosila náhradná matka.

VIDEO: Ako vytvoril Boris Hanečka šaty pre prezidentku Čaputovú

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #bikiny #jachta #sexy #Georgina Rodriguez

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...