Ronaldo zdraví paparazzov svalmi, jeho sexy Georgina? Ako smutná princezná!

Keď vás na každom kroku sledujú paparazzovia, máte len dve možnosti. Byť na nich nahnevaný, alebo si z toho celého urobiť šou. Pre druhú verziu sa rozhodol aj futbalista Cristiano Ronaldo.

25.06.2019 00:00
debata
zväčšiť Futbalista Cristiano Ronaldo (vľavo) so synom... Foto: Profimedia
Futbalista Cristiano Ronaldo (vľavo) so synom Cristianom Jr., kamarátom a snúbenicou Georginou Rodriguezovou. Futbalista Cristiano Ronaldo (vľavo) so synom Cristianom Jr., kamarátom a snúbenicou Georginou Rodriguezovou.

Portugalský rodák, ktorý už niekoľko dní dovolenkuje pri pobreží francúzskeho Saint Tropez na prenajatej jachte s názvom Africa, sa stal objektom dotieravých reportérov. Z pobrežia sledujú dianie na lodi, kde sa okrem hráču Juventusu nachádza aj jeho rodina a pár priateľov.

Práve s nimi si športovec užíval na jachte slnko a vodu, keď si všetci uvedomili, že sú z pobrežia sledovaní. Odpoveď bola celkom vtipná – najmä na pohľad. Ronaldo aj so svojím synom Cristianom Juniorom a kamarátom začali predvádzať svaly a z lode mávali smerom na breh.

V jednom momente sa rozhodli skákať šípky alebo sa zahrať na kulturistickú súťaž. Najmladší člen zostavy sa zase doširoka usmieval a reportérom tiež mával.

Jediný, koho táto zábava akosi nechytila, bola Ronaldova snúbenica Georgina Rodriguez. Príťažlivá brunetka z Buenos Aires, ktorá je matkou Ronaldovej dcérky Alany, sedela na vyvýšenej terase a smutne hľadela do neznáma. Hoci na pohľad vyzerala veľmi sexy, jej nálada rozhodne nebola najlepšia. Žeby práve kvôli strate súkromia? To je však daň vzťahov so slávnymi osobnosťami, či už zo sveta športu, šoubiznisu, alebo politiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #paparazzovia #jachta #Georgina Rodriguez

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...