Fúha, to je telo! Kráska z Telerána vystavila na móle dokonalé krivky

Kto by to do nej povedal?! Redaktorka Telerána Janka Slačková sa nedávno predviedla na módnej šou. A mnoho prítomných dám (aj kolegýň modeliek) asi bledlo závisťou.

24.06.2019 14:22
debata
Redaktorka a modelka Jana Slačková na... Foto: Profimedia
Redaktorka a modelka Jana Slačková na prehliadke v elastických kúskoch od Jany Gavalcovej. Redaktorka a modelka Jana Slačková na prehliadke v elastických kúskoch od Jany Gavalcovej.

Redaktorka sledovanej rannej relácie TV Markíza sa pred pár dňami objavila na módnej prehliadke, ktorá sa konala v centre Bratislavy. Za svoju modelku si ju vybrala napríklad aj Jana Gavalcová, ktorá prezentovala športové kúsky a kombinácie elastických modelov na telo.

Práve v jednom z nich vynikli aj fyzické prednosti 24-ročnej tmavovlásky, ktorá už nejaký ten mesiac púta pozornosť na televíznych obrazovkách, ale tiež na sociálnych sieťach.

Slačková v žiarivej žltej kombinácii legínsov a topu nad pupok predviedla pevné vyšportované telo. O tom, že príroda k nej bola štedrá, niet pri pohľade na jej pôvaby pochýb. Je to však aj zásluha tvrdej driny a tréningu.

Slačková sa venuje mnohým športovým aktivitám, tancu a dbá o zdravé stravovanie. Minulý rok sa dokonca zúčastnila na týždni módy v Miami, kde sa prezentovali plavkové trendy. A na to, samozrejme, treba mať telo v dokonalej forme. Slačková ho často predvádza aj na svojom Instagrame. Pozrite sa nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just chillin’ while working ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa jankasla (@jankasla),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jankasla (@jankasla),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Not ready for this weather☃️ #wannagoback☀️✈️

Príspevok, ktorý zdieľa jankasla (@jankasla),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modelka #plavky #forma #krivky #Jana Slačková

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...