Sexy McPhee na pláži takmer ako nahá... A hop na 69-ročného snúbenca!

Užívajú si dovolenku na Mykonose a doposiaľ zdieľali svoje momenty najmä každý sám na vlastnej sociálnej sieti. Teraz však budúcich manželov načapali paparazzovia.

26.06.2019 00:00
debata
Speváčka Katharine McPhee predviedla na pláži... Foto: Profimedia
Katharine McPhee Speváčka Katharine McPhee predviedla na pláži na Mykonose svoje ukážkové krivky. Na prvý pohľad to vyzeralo, že je hore bez.

Reč je o speváčke a herečke Katherine McPheeovej a jej vyvolenom Davidovi Fosterovi, hollywoodskej dvojici, ktorá okrem svojej popularity púta záujem aj faktom výrazného vekového rozdielu. Ten bolo ľahké vnímať práve pri ich spoločnom „šantení“ vo vodách na pobreží Mykonosu.

Tridsaťpäťročná hviezda úspešného muzikálového predstavenia Servírka predviedla svoje ukážkové krivky v bikinách telovej farby. Pohľad na ňu bol tak trošku optickou ilúziou. Farba plážovej garderóby totiž pôsobila na prvý pohľad akoby McPhee bola na pláži hore bez. A hoci to nie je pravda, jej postava je naozaj hodná obdivu. Speváčka a herečka vyzerala supersexi.

zväčšiť Herečka a speváčka Katharine McPhee so svojím... Foto: Profimedia
Herečka a speváčka Katharine McPhee so svojím snúbencom Davidom Fosterom na Mykonose. Herečka a speváčka Katharine McPhee so svojím snúbencom Davidom Fosterom na Mykonose.

Foster, známy hudobný skladateľ, s ktorým sa McPhee pozná už niekoľko rokov, no randiť s ním začala až pred necelými dvoma, si najprv vychutnával chvíle v spoločnosti kamaráta – rovesníka. Potom sa však 69-ročný budúci manžel vrhol tiež do vĺn a jeho nastávajúca sa mu zase vrhla okolo krku.

Zábery zamilovanej dvojice boli skvelým sústom pre paparrazov a bulvárne médiá po celom svete. Dvojica sa totiž často oficiálne neprezentuje. Niet pochyýb, že ich vekový rozdiel vyvolá aj tentoraz protichodné reakcie. Samotná McPhee však tvrdí, že do jej voľby nikoho nič a že svojho budúceho manžela miluje z celého srdca.

Partneri si dokumenty potrebné na sobáš vyzdvihli už v máji tohto roka, termín svadby však zatiaľ známy nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bikiny #plavky #Mykonos #Katherine McPhee #romanca #David Foster

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...