Tropický raj? Britney ponúka pohľad na čosi iné... Čo deň, to iný záber v bikinách!

37-ročná speváčka Britney Spears je vo skvelej forme, minimálne tej fyzickej.

27.06.2019 01:30
debata

Svojím telom sa dvojnásobná mama chváli dlhodobo, ale stále dokáže svojich fanúšikov uchvátiť. Tých má na Instagrame 22 miliónov. Čo sa týka jej duševného zdravia, to sa dostáva v poslednom čase do pozornosti médií taktiež. Len pred pár dňami manažér popovej hviezdy Britney Spearsovej, Larry Rudolph, oznámil médiám, že speváčka by podľa neho nemala vystupovať – ​​teraz a možno už nikdy. Robí si starosti o jej duševné zdravie. Podľa manažéra by sa Spears mala sústrediť na svoje zdravie. "Nechcem, aby začala pracovať, pokiaľ nebude pripravená fyzicky a duševne a pokiaľ nebude mať chuť. Ak sa to nikdy nestane, tak sa to nikdy nestane. Nemám záujem ani možnosť nútiť ju znovu pracovať,“ uviedol Rudolph.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☘️☘️☘️

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Spears tak načerpávala energiu v exotike, odkiaľ sa takmer každý deň hlásila aj svojim fanúšikom – zábermi z nádherného Karibiku. A tak speváčka predvádzala svoje vyšportované telo v bielych či žltých bikinách, v zálive, v mori aj na pláži. Keďže na fotografiách pózovala Britney sama, je otázne, či bol s ňou na dovolenke aj jej partner, 25-ročný tréner Sam Asghari.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This is my kind of place

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Začiatkom apríla skončila Britney na klinike, kde ju hospitalizovali na vlastnú žiadosť pre jej zlý psychický stav. Mal ho vyvolať komplikovaný stav jej otca, ktorý sa nedávno podrobil operácii, no jeho stav sa nezlepšoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Karibik

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...