Vyčerpaná mama? Chrissy Teigen na jachte (chvíľu bez detí!) vystavila dekolt

Celá rodina si odskočila na luxusnú dovolenku. Speváka Johna Legenda s jeho polovičkou Chrissy Teigenovou aj oboma deťmi zachytili paparazzovia v Portofine.

04.07.2019 02:45
debata
zväčšiť Modelka a moderátorka Chrissy Teigen na... Foto: Profimedia
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen na dovolenke v talianskom Portofine. Modelka a moderátorka Chrissy Teigen na dovolenke v talianskom Portofine.

Známy americký pár si prenajal jachtu, na palubu ktorej sa rozhodli stráviť niekoľko dní v Európe. Reportéri ich však napriek tomu vystopovali a číhali naozaj dôkladne. Zábery, ktoré sa im podarilo zhotoviť, zachytávajú rodinnú pohodu, hry so synom v bazéne umiestnenom na terase jachty či popíjanie chladeného vína.

V prípade známej modelky a televíznej moderátorky Teigenovej však zaujali aj momenty, keď si ako matka na chvíľu vydýchla a osamela. Pravdepodobne nevediac, že ju v tom čase sledujú objektívy, sa 33-ročná kráska celkom uvoľnila, ľahla si na osamelé miesto a začala ťukať do mobilu.

Hoci mala na sebe jednodielne plavky, ich výstrih bol taký odvážny, že v pár momentoch vyzeralo akoby jej prsia mali vypadnúť z nich von. Pravdepodobne by jej to však neprekážalo. Alebo by si to vôbec neuvedomila.

Napriek tomu, že svoju rodinu miluje, už v minulosti priznala, že materské povinnosti sú celkom náročné. Po prvom pôrode, pri ktorom priviedla na svet dcérku Lunu, tiež priznala boj s popôrodnou depresiou. Našťastie sa jej podarilo toto náročné obdobie zvládnuť a s manželom Legendom sa stali rodičmi aj synčeka Milesa. Obe ratolesti s hrdosťou ukazuje Teigen na sociálnych sieťach. Aj z talianskej dovolenky už ich pár pribudlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

in portofino!! (shoutout to cobra team/backgrid)

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

john posted this but I have more followers

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Chrissy Teigen #plavky #John Legend #výstrih #Portofino

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....