Sexi krivky brazílskej veteránky módy opäť odhalené... a stále vyzerá top!

Blížiaca sa štyridsiatka pre ňu rozhodne nie je žiadnou prekážkou. Modelka Alessandra Ambrosio stále vystavuje ukážkové telo.

07.07.2019 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio (v strede) sa v... Foto: Profimedia
Alessandra Ambrosio Topmodelka Alessandra Ambrosio (v strede) sa v spoločnosti kamarátok objavila na plážach Florianopolisu.

Brazílska rodáčka tak urobila aj pred pár dňami na pláži Florianopolisu, mesta v rodnej krajine, kde sa objavuje pravidelne aspoň raz ročne.

Kým v minulosti paparazzovia zvyčajne zachytili modelku v spoločnosti rodiny, expartnera Jamieho Mazura a dvoch dcér, tentoraz to bola spoločnosť kamarátok. A treba dodať, že ani tie nezostali povesti „brazílskych gaziel“ nič dlžné.

Ambrosio a ďalšie dve dámy sa spoločne objavili v dvojdielnych bikinách a predviedli vyšportované a súmerné postavy, pevné bruška a sexi krivky. Okrem nich aj dobrú náladu a smiech.

Tridsaťosemročná modelka sa už viackrát v minulosti vyznala zo svojej lásky k moru, vode a slnečnému počasiu, do ktorého sa kedysi narodila práve v Brazílii. Na rodnej hrude sa vždy cíti šťastná a spokojná. Z výrazu sa ani nedá čítať nič iné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #bikiny #Telo #Alessandra Ambrosio

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...