Zúfalka Longoria sa zbavila tehotenských kilogramov! Jej telo? To je paráda

44-ročná hollywoodska hviezda sa pochválila záberom v bikinách! Aj malým Santiagom.

08.07.2019 02:00
debata

Bikiny a deti, moje obľúbené, takto sa prihovorila herečka Eva Longoria svojim fanúšikom na Instagrame a posunula im fotografiu, na ktorej pózuje v bikinách. A spoločnosť pred objektívom jej robí aj jej malý syn Santiago, ktorý len pred pár dňami oslávil prvé narodeniny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bikinis and Babies, these are a few of my favorite things! #nationalbikiniday

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria),

V modrých sexi bikinách niekdajšia predstviteľka Gabrielle Solisovej v seriálovom hite Zúfalé manželky (2004 – 2012) pózuje na balkóne, za ňou sa črtá výhľad na mesto. 44-ročná hollywoodska hviezda je vo skvelej forme, po narodení svojho prvého potomka sa rázne pustila do zhadzovania tehotenských kilogramov, čo sa jej podarilo. Na červených kobercoch ale aj na paparazzi záberoch či fotografiách podobného ladenia na Instagrame vyzerá sexi tmavovláska naozaj výborbe. Materstvo jej pristane.

Pred objektívmi je varený-pečený aj jej potomok. Od momentu, ako Santiago prišiel na svet, sa už stihol objaviť na viacerých titulných stránkach. Fotografia, na ktorej pózuje čerstvá mamička s malým pokladom, sa len pár dní po pôrode dostala napríklad na titulku magazínu Holá! USA. Herečka sa stala mamou po prvý raz po štyridsiatke, chlapčeka porodila ako 43-ročná, jeho otcom je jej manžel, mexický mediálny magnát José Baston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #bikiny

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...