Paparazzovia pritvrdili: Aha, Melaniu Griffithovú načapali hore bez!

Dovolenka herečky Melanie Griffithovej na pobreží Španielska vyvolala poriadny záujem paparazzov. A podarilo sa im zachytiť aj to, čo hviezda už dlho neodhalila na plátne kín.

08.07.2019 11:55
debata
zväčšiť Americká herečka Melanie Griffith sa odhalila... Foto: Profimedia
Americká herečka Melanie Griffith sa odhalila na palube jachty, kde prišiel za ňou masér. Paparazzovia to nafotili. Americká herečka Melanie Griffith sa odhalila na palube jachty, kde prišiel za ňou masér. Paparazzovia to nafotili.

Griffith si na palube prenajatej jachty objednala masáž a pri tej príležitosti zhodila vrchný diel plaviek a uložila sa na masérsky stôl. Akurát asi nerátala s tým, že ju pri tom sledujú objektívy. A výsledkom sú zábery 61-ročnej hviezdy 80-tych a 90-tych rokov minulého storočia hore bez.

Treba jedným dychom doplniť, že Griffith má svoju figúru vo výbornej forme. Potvrdila to už pár dní predtým, keď ju reportéri cvakali, ako si užíva morskú atmosféru v dvojdielnych bikinách. A pohľad na jej ženské prednosti tento dojem rozhodne nezmenil, skôr ešte vylepšil.

Bývalá manželka herca Antonia Banderasa je už niekoľko rokov single a zvyčajne si podobné chvíle oddychu užíva v sprievode dcéry Dakoty Johnsonovej alebo kamarátok. Tentoraz to bola práve druhá varianta – Griffithovú sprevádzali na ostrove Formentera priatelia z Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Španielsko #hore bez #Melanie Griffith #jachta

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...