Nicole Richie je tehotná, svadobné plány tají

V dvanástom týždni tehotenstva je momentálne americká celebrita a adoptívna dcéra speváka Lionela Richieho Nicole. Kamarátka Paris Hiltonovej a divoká tínedžerka, ktorú pred časom médiá obviňovali z anorexie, čaká dieťa s priateľom - hudobníkom Joelom Maddenom.

06.07.2007 02:33
debata

Richieová sa už niekoľko týždňov pokúšala skrývať pred médiámi a k otázkam druhého stavu sa zásadne nevyjadrovala. Hoci oficiálne potvrdené stále nie je, so zaručenou istotou o ňom píšu tento týždeň viaceré americké médiá.

Keď sa Richieová z tehotenského testu dozvedela, že je pozitívny, podelila sa o túto novinku s mamou Brendou a kamarátkou Mischou Barton. Magazín US Weekly priniesol tiež informácie o tom, že Nicole je mimoriadne nadšená, no zároveň veľmi úzkostlivá a bojazlivá.

Otázkou však zostáva, či sa dieťa narodí Richieovej a jej partnerovi Maddenovi ako partnerom alebo manželom. „Nicole je úžasná, bol by som veľmi rád, keby si vzala Joela,“ uviedol Maddenov brat – dvojča Josh. Dvojica, ktorá spolu tvorí pár od začiatku roka, sa však k sobášu nevyjadrila.

debata chyba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...