Forma ako od Lary Croftovej! Damonova manželka tasí tehličky v bikinách

Hoci stihla porodiť štyri deti, argentínska rodáčka Luciana Barroso rozhodne nezaháľa, keď príde na udržiavanie jej figúry. A veruže nejedného prekvapí.

14.07.2019 00:00
debata
Luciana Barroso na dovolenke v talianskom... Foto: Profimedia
Luciana Barroso na dovolenke v talianskom Portofine. Luciana Barroso na dovolenke v talianskom Portofine.

Manželka hollywoodskeho herca Matta Damona si momentálne aj so svojou polovičkou užíva na pobreží neďaleko vyhľadávaného Portofina. A v dvojdielnych bikinách, v ktorých ju zvečnili paparazzovia, ukázala svetu vypracovanú figúru.

Štyridsaťtriročná brunetka, ktorá je už od roku 2005 manželkou známeho herca, zjavne venuje dostatok času cvičeniu a dáva si pozor aj na jedálniček. Je celkom možné, že nejaký tipy pochytila aj od svojej kamarátky Elsy Patakyovej.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso. Prišli podporiť rodinných priateľov - Hemswortha a jeho manželku.

Španielska herečka a tiež manželka svalnatého „Thora“ Chrisa Hemswortha je v rovnakom veku v rovnako vynikajúcej forme a spoločne s manželom nedávno založili aplikáciu, v rámci ktorej odborníci z celého sveta poskytujú za peniaze rady a tipy na cvičenie, jedálniček či relax.

Možno dostala Barroso ako darček ročné predplatné. Alebo si formu vypestovala už dávno, ale až teraz sa podarilo reportérom aj ju zvečniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Matt Damon #Telo #Luciana Barroso #forma #tehličky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...