Ex-milenec Klumovej s novou ženou! Zbalil Rumunku, ktorej nahé telo prirovnali k bohu

Od konca vzťahu nemeckej modelky a televíznej osobnosti Heidi Klumovej s galeristom Vitom Schnabelom uplynulo už niekoľko rokov. A syn známeho režiséra stihol vystriedať niekoľko ďalších známostí.

18.07.2019 00:00
debata (2)
Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj... Foto: Profimedia
Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj absolvovať fotenie. Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj absolvovať fotenie.

Tá posledná však poriadne zaujala aj paparazzov, ktorí dvojicu pristihli na večeri v Portofine. Dnes tridsiatnik Schnabel sa totiž v reštaurácii na romantickej večeri objavil s rumunskou rodáčkou Madalinou Ghenou, herečkou a modelkou.

Brunetka známa svojím zmyselným a priam dokonalo venušianskym vzhľadom sa preslávila najmä rolami zvodkýň alebo sexuálnych symbolov. Jeden taký stvárnila aj vo filme talianskeho režiséra Paola Sorrentina Mladosť.

Vito Schnabel sa po rozchode s Heidi Klumovou... Foto: Profimedia
Amber Heard Vito Schnabel sa po rozchode s Heidi Klumovou stretával chvíľu aj s Amber Heardovou.

V scéne, kde nahá kráča do bazéna v luxusnom kúpeľnom komplexe pre boháčov, ju hrdinovia v podaní Michaela Caina a Harveyho Keitela prirovnávajú k bohu. A táto scéna je dnes už pre milovníkov filmov nepochybne kultová.

Ešte nedávno tridsaťročnú Gheneu spájali s milionárom Mateiom Stratanom. Zdá sa však, že ich vzťah sa v tichosti skončil a kráska našla útechu v náručí nového muža. V Portofine, kde sa dvojica objavila, stihla Madalina tiež nafotiť sériu sexy záberov v uliciach romantického letoviska.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #láska #fotenie #Madalina Ghenea #romantika #Vito Schnabel #sexy #Portofino

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...