Obkľúčení! Zvodná Rumunka v bikinách nemá pokoja, s milencom v hľadáčikoch

Nový románik dostal hneď na úvod poriadne drsnú ranu - užiť si súkromie nie je pre milencov Madalinu Gheneu a Vita Schnabela jednoduché.

20.07.2019 00:00
debata (3)
zväčšiť Herečka a modelka Madalina Ghenea na dovolenke... Foto: Profimedia
Herečka a modelka Madalina Ghenea na dovolenke v Portofine. Vľavo jej nový partner Vito Schnabel. Herečka a modelka Madalina Ghenea na dovolenke v Portofine. Vľavo jej nový partner Vito Schnabel.

Rumunská rodáčka, herečka a modelka, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Dom Hemingway či Mladosť, sa už niekoľko týždňov stretáva s galeristom Vitom Schnabelom.

Jeho doterajší výpočet bývalých partneriek je viac ako slušný. A najmä nabitý známymi menami. Schnabel totiž dlho tvoril pár s Heidi Klumovou. Po ich rozchode vystriedal niekoľko žien, medzi inými napríklad aj herečku Amber Heardovú. A teraz si užíva v Portofine s tridsaťročnou Rumunkou.

Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj... Foto: Profimedia
Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj absolvovať fotenie. Herečka Madalina Ghenea stihla v Portofine aj absolvovať fotenie.

Možno aj pre galeristovu bohatú vzťahovú minulosť a pre pôvaby dlhonohej brunetky sa dvojica ocitla v hľadáčiku reportérov a už akosi z neho nezmizla. Každý deň pribúdajú nové a nové fotografie, ktoré zachytávajú milencov. Či už na večeri, romantickej prechádzke, rannej káve, alebo práve na motorovom člne, kde si užívajú slnko.

Práve posledné menované miesto prinieslo aj zábery Gheney v čiernych dvojdielnych bikinách. A pohľad to bol skutočne príťažlivý. Konieckoncov, presne taký možno od nej očakávať.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #dovolenka #bikiny #Madalina Ghenea #Vito Schnabel

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...