Slávny tréner vytasil svaly po boku mladšej partnerky. Fíha, to je top forma!

Hovorí sa, že muži starnú krajšie. Ale keď príde na udržiavanie figúry a boj s pribúdajúcimi rokmi zvyčajne ohurujú na plážach zrelé dámy!

07.08.2019 00:00
debata (3)
zväčšiť Tréner tímu Atletico Madrid a bývalý futbalista... Foto: Profimedia
Tréner tímu Atletico Madrid a bývalý futbalista Diego Simeone na pláži v Marbelle s dcérkou a partnerkou Carlou (zozadu). Tréner tímu Atletico Madrid a bývalý futbalista Diego Simeone na pláži v Marbelle s dcérkou a partnerkou Carlou (zozadu).

Na letnej dovolenke v španielskej Marbelle nepochybne očarila svojimi krivkami aj moderátorka Carla Pereyra, bol to však najmä jej známy partner, ktorý pútal pozornosť rovnako, ak nie viac.

Reč je o argentínskom rodákovi, bývalom futbalistovi a dnes trénerovi Diegovi Simeoneovi. Rodák z Buenos Aires vzal na pláž v Marbelle svoju nežnú polovičku, ale aj dcérku, ktorá sa mu narodila len pred pár rokmi. Pozornosť si však vyslúžil aj ukážkovou postavou.

Simeone v červených šortkách na pobreží zaujal zrak nejednej dámy. Svalnaté ramená, urastená figúra, brucho ako skala! A pravdepodobne to najprekvapivejší je fakt, že budúci rok v apríli tento urastený bývalý športovec oslávi okrúhlu päťdesiatku.

Simeone sa zjavne ani po skončení profesionálnej kariéry nevzdal tvrdej disciplíny a postavu si poctivo udržiava pravidelným cvičením a vyváženou stravou. Podľa zdrojov z jeho okolia je však nepochybne motiváciou aj mladšia partnerka – argentínska modelka, s ktorou sa zoznámil pred vyše piatimi rokmi a ktorá mu už stihla porodiť dve ratolesti. Iba tento rok v januári to bola dcérka Valentina.

Okrem dvoch dcér, ktoré má s Pereyrou, je však Simeone aj otcom trojice synov. Všetci traja sa venujú futbalu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

La Familia toma 1/ toma 2/ toma 3 #muyDificilSalirTodosBien

Príspevok, ktorý zdieľa Carla Pereyra (@carla.pereyra15),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #manželka #forma #Diego Simeone #Marbella

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...