Ledva vpratala vnady do bikín! Rita Ora si užíva Ibizu, podelila sa o fotky

Už niekoľko dní dovolenkuje na slnečnej Ibize. Speváčka Rita Ora sa pochválila, ako inak, aj momentkami v bikinách.

07.08.2019 11:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I mean the gals are Gona hate that they’re in this but today was so relaxing and just pure bliss.

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

Kosovská rodáčka, ktorá vyrastala vo Veľkej Británii, zverejnila na svojom Instagrame záber z člna, kde pózuje v dvojdielnych čiernych bikinách. Tie naozaj zakrývajú len to najnutnejšie, ba ešte menej. Speváčka totiž horným dielom plaviek ledva dokázala zakryť svoje poprsie.

Ora je zjavne spokojná so svojím telom a tak pri jednej fotografii nezostalo. Speváčka ich umiestnila na sociálnu sieť hneď niekoľko (prelistujete si ich kliknutím na šípku v Instagramovom odkaze vpravo). Aj s poznámkou, že síce chápe, že ju asi kamarátky budú neznášať za to, že sú tiež na fotke, ale jednoducho ju zverejniť musela.

Interpretka mnohých hitov si posledné dni užíva nielen dovolenkou na Ibize, oddychovala už aj predtým. Je to však podľa nej len posilnenie sa pred náročnou jeseňou, kedy speváčku čakajú mnohé pracovné povinnosti súvisiace s jej hudobnou kariérou.

Okrem toho však Rita Ora nezaháľa ani na poli marketingu a svoje meno a popularitu sa rozhodla speňažiť aj spojením s komerčnými značkami. Len nedávno sa objavila v médiách informácia, že 28-ročná kráska navrhla minikolekciu obuvi pre značku Deichmann. V minulosti podobný počin mala pod palcom jej britská kolegyňa Ellie Goulding.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Instagram #speváčka #Ibiza #Rita Ora

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....