Viete, komu patrí príťažlivé pozadie? Slávna Ruska ho predvádza na Ibize

Hoci pred pár mesiacmi prekvapili správy o jej rozchode s partnerom, ktorým bol známy herec a režisér z Hollywoodu, v smútku sa dlho neumárala. Radšej sa sústredila na dcérku a priateľov.

10.08.2019 00:00
debata (4)
Ruská modelka Irina Shayk si užívala dovolenku... Foto: Profimedia
Ruská modelka Irina Shayk si užívala dovolenku na Ibize. Ruská modelka Irina Shayk si užívala dovolenku na Ibize.

Reč je, samozrejme, o modelke Irine Shaykovej, ktorú celý svet poznal posledné roky najmä ako partnerku herca Bradleyho Coopera a matku jeho dieťaťa. Ruská rodáčka obmedzila pracovné aktivity a venovala sa modelingu či foteniu len sporadicky, viac sa sústreďovala na výchovu dcérky Ley.

Jej spoločnosť nechýbala ani na ostrove Ibiza, kde sa 33-ročná Shayk objavila pred pár dňami. Okrem najbližšej rodiny jej robilo spoločnosť aj niekoľko kamarátov a celá skupinka si užívala prenajatú jachtu, ale aj trošku tamojšieho nočného života (ten už prebiehal bez detí). S kamarátkou Ingou Rubensteinovou vyrazila Irina aj na zážitkovú superluxusnú večeru.

Modelka Irina Shayk na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Irina Shayk Modelka Irina Shayk na archívnom zábere.

Hviezda z kampaní značky Givenchy či Prada však počas tejto dovolenky potvrdila aj povesť jednej z najpríťažli­vejších žien planéty, keď sa objavila na palube jachty v neónových bikinách.

Hoci fotografom sa podarili len zábery z diaľky, aj tak dokázali zachytiť pôvabné krivky tejto zelenookej Rusky. Pristane jej to, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #bikiny #modelka #Ibiza #jachta

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...