Toto pozadie neprehliadne nik! Jenner v bikinách v hľadáčiku, je vôbec pravé?

Na európskej dovolenke sa momentálne nachádza azda každá svetová celebrita, čo niečo znamená. A nemôže teda chýbať ani Kylie Jenner, najmladšia miliardárka, ktorá peniaze zarobila bez bohatých rodičov.

12.08.2019 00:00
debata (2)
Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v... Foto: Profimedia
Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v luxusnom letovisku Capri. Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v luxusnom letovisku Capri.

Členka slávnej televíznej rodiny dovolenkuje už niekoľko dní na Capri a práve tam ju zaregistrovali aj objektívy paparazzov, ktorí majú momentálne skutočnú žatvu celebritných záberov.

Hoci niekoľko dní ponúkala Jenner reportérom len momenty z prístavu či z prechádzok s partnerom Travisom Scottom, napokon prišlo aj na momentky v bikinách. A práve tie sú v prípade 22-ročnej brunetky mimoriadne obľúbené. Pri pohľade na ne pochopíte asi veľmi rýchlo, prečo.

Jenner na palube jachty predviedla v miniatúrnych bielych bikinách svoje ženské proporcie a predovšetkým skutočne bujné pozadie, ktorým ju mnohí prirovnávajú k nevlastnej sestre Kim Kardashianovej.

zväčšiť Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v... Foto: Profimedia
Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v luxusnom letovisku Capri. Boháčka Kylie Jenner si užívala na jachte v luxusnom letovisku Capri. A fascinovala svojím pozadím.

Mladučká boháčka, podnikajúca s vlastnou dekoratívnou kozmetikou, sa viackrát v minulosti stala terčom posmeškov a podozrení, že na svojom tele už nemá kúsok pôvodného tela. Platí to údajne aj pre pozadie, zväčšené pomocou implantátov. Jenner to, samozrejme, nekomentovala.

Ale na čo by to aj robila. Dôležitý je predsa záujem a obdiv mnohých fanúšikov a tiež to, že vďaka nim predáva (a zarába) stále viac.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #jachta #pozadie #Kylie Jenner

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....