Už ho nechcem, ale keď on je taký dobrý v posteli

Nevieme, čím to je, ale zväčša tí najhorší chlapi z najhorších sú milencami par excellence. Akoby im príroda všetku "zlobu" vyrovnala super výkonmi v posteli. Neveríte? Tu je príbeh 33-ročnej Petry, ktorá sa vďaka svojej nazvime to masochistickej povahe nechala od jedného úbožiaka pripraviť o najkrajšie roky mladosti.

01.03.2008 10:50
láska - sex - vášeň Foto:
Ilustračné foto
debata

Petra sa do Michala zamilovala krátko po skončení vysokej školy. Urastený tmavovlasý chlap bol spočiatku vzorom dokonalosti – vzdelaný, slušný, inteligentný, príťažlivý, chápavý a tiež veľmi šikovný milenec. Petra nechápala, ako sa do nej mohol zamilovať, pretože ani náhodou nepatrila do klubu úžasných, čiže medzi bábiky Barbie. Každý večer ďakovala nebesiam, že jej zoslal taký poklad, hoci v závere vzťahu už to nebol dar od Boha, ale priamo z pekla. Ale po poriadku. Zo začiatku ich lásky boli ako dve hrdličky a Petry sa každý pýtal, či Michal nemá náhodou aj brata. Našťastie pre všetky ženy, je jedináčik. Zamilovaná žena na každom stretnutí farbisto opisovala, aký je Michal úchvatný, ako ju všade vodí so sebou a všetko spolu robia – otázky, či nie je trocha majetnícky, chápala ako slepú závisť kamarátok.

Prvý zlom – nevera
Ako to dokázal, je všetkým dodnes záhadou, keďže Petru mal stále takpovediac za zadkom. V jeho živote sa na pár týždňov objavila istá „super dokonalá“ slečna.  Michal svoju neveru nedokázal skryť a Petra mu na milenku prišla. Nasledovali týždne hádok a po nich týždne vášnivého udobrovania do skorých ranných hodín. Michal nasľuboval hory doly a prisahal, samozrejme, v posteli po milovaní, že už sa to nikdy nestane. Petra uverila. Veď on je predsa taký úžasný a ona nie, tak je ľudské, že sa pošmykol. 

Druhý zlom – druhá nevera a prvá bitka
Slečna „super dokonalá číslo dva“ sa mu akosi – on sám nevedel ako to bolo možné, vplietla do cesty. Petra mu opäť na milenku prišla a urobila Michalovi príšernú scénu. Michala však nezastihla v dobrej nálade, a tak sa jej jedna poriadna ušla. Fialová, modrá prisahala, že sa k tomu sviniarovi nevráti. Po pár dňoch však dorazila obrovská kytica červených ruží, nejaký šperk za desaťtisíce a tiež super skvelý sex. Petra v tom bola zasa. Nedbala na nikoho, všetko mu odpustila. Jej argument? „Neviem si predstaviť spať s niekým iným – lepšieho ako je on už nestretnem.“ 

Tretí zlom – druhá bitka a domáce väzenie
Kamarátky videli, ako si Petra ničí život, a tak jej Michal zaplnil program tak, aby na ne nemala čas. A ak ho mala, išiel Michal na kávu s ňou. Dievčatá jedna po druhej potajme Petre telefonovali a tlačili do nej, čo sa zmestilo. Jej argument však bol: "On ma miluje, a preto chce byť stále so mnou. Nezdalo sa jej vôbec zvláštne, že je priateliek ubúdalo a dokonca dostala domáce väzenie a zákaz sa s nimi stretávať. V slabej chvíľke preto vybuchla a dostala ďalšiu bitku. Sex však opäť všetko napravil.

Štvrtý zlom – konečná
Prešlo zopár rokov, Petra nemala ani jednu kamarátku, kolegovia od nej bočili a s Michalom plánovali svadbu. Pri prípravách sa často hádali, pretože nič nemohlo byť tak, ako chcela ona. Jej názory vždy umlčal sex alebo hrozba bitky. Petra rozmýšľala nad tým, či sa vôbec chce vydávať, ale na druhej strane sa pýtala, čo by robila bez Michala – kam by išla? Nikto okrem rodičov, brata a sestry jej nezostal. Prišla rozlúčka so slobodou a striptér. Ten sa zúfalej žene zapáčil sympatickým úsmevom, a tak ho pozvala na drink. Zúfalo sa potrebovala niekomu posťažovať. Po troch hodinách strávených nad tequilou vytočila Michala na mobile a opitá ako Dán ho veľmi farbisto poslala do čerta. Našťastie definitívne.

Dnes Petra čaká na toho pravého. Nechce krásavca, špekulanta, tyrana a je jej úplne jedno, či bude mať v nohaviciach gašparka, alebo  torpédo. Sex ju totiž momentálne absolútne nezaujíma. Má ho vďaka Michalovi plné zuby. 

debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...