Ani gram tuku! Slávna modelka 'prišla aj o prsia', všade samé svaly!

Jej krivky vzbudzovali obidv žien aj mužov po celom svete. Niežeby teraz už obdivu hodná nebola, ale modelka Doutzen Kroes prekvapuje svojou fyzickou formou.

16.08.2019 00:00
debata (1)
zväčšiť Holandská topmodelka Doutzen Kroes si užívala... Foto: Profimedia
Holandská topmodelka Doutzen Kroes si užívala slnečné počasie na Ibize. Holandská topmodelka Doutzen Kroes si užívala slnečné počasie na Ibize.

Holandská rodáčka, ktorá kedysi bola jednou z kľúčových tvárí (a tiel) značky Victoria's Secret, predviedla na dovolenke neďaleko pobrežia Ibizy svoju vyšportovanú figúru.

Už pred pár mesiacmi si verejnosť všimla, že Kroes zhodila aj tých pár gramov tuku, ktoré ešte mohla na svojom tele mať. A zdá sa, že v tvrdom tréningu nepoľavuje. Výsledkom sú dokonale vykreslené svaly, ktoré zachytili aj objektívy paparazzov, keď cvakali dvojnásobnú mamu na pádlovacej doske v morských vodách.

Modelka Doutzen Kroes kráča po móle na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2013 Victoria's Secret Fashion Show - Doutzen Kroes Modelka Doutzen Kroes kráča po móle na Victoria's Secret Fashion Show 2013.

Nedalo sa však tiež nevšimnúť, že modelka akoby celkom prišla o svoje povestné ženské tvary. Pod trojuholníkovou podprsenkou bikín so zvieracím vzorom sa ledva črtali obliny poprsia.

Tridsaťštyriročná Kroes si dovolenku užívala v spoločnosti dobrých kamarátok z brandže – topmodeliek Candice Swanepoelovej a Joan Smallsovej. Jej životný partner, dídžej Sunnery James, tentoraz chýbal.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #plavky #Ibiza #šport #postava #Doutzen Kroes

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...