Jennerovej sa domov nechce! Ďalší víkend, ďalšie sexy plavky a odhalené telo

Zjavne sa jej domov nechce! Americká miliardárka Kylie Jenner strávila aj uplynulý víkend na stredomorskom pobreží. Predvádzala sa v Monte Carle.

19.08.2019 11:01
debata
Televízna hviezda a miliardárka Kylie Jenner si... Foto: Profimedia
Televízna hviezda a miliardárka Kylie Jenner si užíva slnenie na jachte. Televízna hviezda a miliardárka Kylie Jenner si užíva slnenie na jachte.

Najmladšia členka televíznej rodiny Kardashianovcov pricestovala do Európy už prvý augustový týždeň. Dôvodom bola oslava jej 22. narodenín, ktoré brunetka slávila 10. augusta. V spoločnosti partnera Travisa Scotta, dcérky Stormy, mamy Kris Jennerovej a blízkych priateľov si užila narodeninovú oslavu.

Paparazzovia si pre zmenu užívali rozmanité podoby kyprej podnikateľky, ktorá s vlastnou líniou dekoratívnej kozmetiky doslova dobyla svet. Veď práve kvôli nej patrí medzi najmladšie americké miliardárky.

V Monte Carle však prišlo aj na predvádzanie kriviek. Týždeň po tom, čo sa Jenner nahodila do miniatúrnych trojuholníkových bikín a vystavila svetu bujné pozadie, prišiel ďalší plážový model. Brunetka si obliekla tentoraz jednodielne tyrkysové plavky. Ani tentoraz však neponechala nič na náhodu a hrdo vystavila svoje obliny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Telo #plavky #krivky #Kylie Jenner

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...