A je to tu znova! Heidi Klum hore bez na jachte, tento záber je fakt pikantný

Zdá sa, že niet týždňa, keď by sa slávna nemecká rodáčka Heidi Klum neukázala polonahá na sociálnych sieťach. Svoje telo celkom isto miluje - otázka znie, nie je toho už priveľa?

19.08.2019 13:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

All I see is WATER ⛵️⚓️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Čerstvá novomanželka Klum, ktorá sa pred dvoma týždňami vydala za hudobníka Toma Kaulitza z formácie Tokio Hotel, sa opäť nechala zvečniť počas svojich medových týždňov. Ako inak, hore bez.

Záber, ktorý zverejnila tentoraz, prišiel len necelý týždeň po prvej momentke – vtedy celkom humornej, kde Klum pózuje vo vode zavesená do nafukovacieho kolesa v tvare ženských prsníkov. „Pózujem môjmu manželovi hore bez,“ s humorom napísala k fotografii na Instagrame.

Je celkom pravdepodobné, že aj tentoraz bol fotografom Kaulitz – nový záber z víkendu je však o poznanie provokatívnejší a sugestívnejší. Matka štyroch detí, inak 46-ročná dáma, sedí na palube jachty a obnažený trup si rafinovane skrýva pod uterák. Napriek tomu však celkom jasno vidieť obliny poprsia a dokonca aj bradaviek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Topless posing for my husband

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

„Kam len oko dovidí, všade samá voda,“ napísala televízna hviezda a producentka vlastných reality šou. Samozrejme, dočkala sa množstva nadšených a pozitívnych reakcií, rovnako však aj kritiky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Heidi Klum #provokácia #Tom Kaulitz

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...