Najkrajšie dievčatko sveta je už plnoletá dáma! V bikinách? Veď len pozrite...

Jej tvár preslávil magazín Vogue už v čase, keď mnohé jej rovesníčky drali školské lavice. Pôvabná Thylane Blondeau svoju kariéru odštartovala skutočne skoro.

21.08.2019 00:00
debata (9)
Francúzska kráska Thylane Blondeau na pláži... Foto: Profimedia
Francúzska kráska Thylane Blondeau na pláži ostrova Svätého Bartolomeja. Francúzska kráska Thylane Blondeau na pláži ostrova Svätého Bartolomeja.

Francúzsku modelku na začiatku jej kariéry prezývali aj najkrajším dievčatkom na svete. Zároveň však jej práca čelila mnohým kritickým hlasom, niekdajšiu šéfredaktorku francúzskeho Vogue Carine Roitfeldovú dokonca verejne pranierovali za to, že na stránkach časopisu sexualizovala školáčku Blondeauovú.

Dnes je však z rodáčky z francúzskeho Aix-en-Provence dospelá mladá dáma. V apríli oslávila osemnáste narodeniny a status populárnej celebrity z obálok magazínov si stále zachováva. V rodnej krajine je vyhľadávanou celebritou a veľmi často ju vídať aj na akciách ako festival v Cannes či filmové premiéry.

Modelka Thylane Blondeau na zábere z roku 2016. Foto: Profimedia
Modelka Thylane Blondeau na zábere z roku 2016. Modelka Thylane Blondeau na zábere z roku 2016.

Paparazzovia pred pár dňami však Blondeauovú zachytili na celkom inom mieste – v čase prázdnin vlastne celkom logickom. Objavila sa totiž na pláži karibského ostrova v spoločnosti svojho priateľa – dídžeja Milana Merita. A, samozrejme, predviedla aj príťažlivé krivky v bikinách.

Hoci figúrou asi nezatieni krásky z prehliadkových mól, ktoré predvádzajú spodnú bielizeň či plavky a na svojich telách drú hodiny v posilňovni, pohľad na ňu je aj tak veľmi pôvabný. Mladá, príťažlivá, sexy – čo poviete vy? Ale vyrástla, všakže?

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #bikiny #sexy #Thylane Blondeau

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...