Vnady tasí všade, kde sa objaví! Britská Venuša ich ledva skryla v zlate...

Na práci toho nemá asi veľa. Ak teda nerátame neustále pózovanie v bikinách pred objektívom. Ale zjavne sa z toho vyžiť dá. Celkom úspešne.

20.08.2019 15:59
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Rose (@demirosemawby),

Britská sexbomba Demi Rose, ktorú v začiatkoch jej celebritnej kariéry prirovnávali ku Kim Kardashianovej, pracuje už niekoľko rokov s rovnakým vzorcom. Na svojom Instagrame zverejňuje zábery v bikinách či niekedy aj bez nich. A láka pozornosť fanúšikov na svoje šťavnaté a mimoriadne kypré krivky.

Brunetke sa takto podarilo získať pozornosť už bezmála desať miliónov užívateľov populárnej mikroblogovacej siete. A pridávajú sa ďalší.

Dvadsaťštyriročná Rose ich naposledy zaujala sériou v zlatých bikinách, ktoré zakryli len to najnutnejšie. Pri pohľade na jej bujné krivky sa až nechce veriť, že to vlastne miniatúrna látka a šnúrky zvládli. Ale podarilo sa.

Bikinová celebrita už so svojimi šteklivými kúskami obehla polovicu planéty a jej posledný výlet sa odohral smerom na exotický ostrov Bali. Napriek tomu však tvrdí, že viac ako na fyzickej kráse (ktorá ju živí) jej záleží na povahe a dobrote. Práve na Bali vznikli aj sporadické zábery Roseovej, na ktorých je prekvapivo zahalená. Žeby tam našla svoj nový zmysel života?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart. . @lolo_creativ

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Rose (@demirosemawby),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #cestovanie #móda #bikiny #Instagram #Telo #Bali #Demi Rose

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...