Leto sa pre ňu nekončí! Stále pri mori, Kate Moss predvádza krivky v bikinách

Niekto môže tvrdiť, že je úplne obyčajná. Pre iných má zase nezameniteľnú charizmu a pôvab. Na pláži bola niekdajšia britská supermodelka Kate Moss najmä obletovaná.

25.08.2019 04:00
debata
Topmodelka Kate Moss na pláži v Saint Tropez.... Foto: Profimedia
Topmodelka Kate Moss na pláži v Saint Tropez. Takto si užívala slnečné počasie a more. Topmodelka Kate Moss na pláži v Saint Tropez. Takto si užívala slnečné počasie a more.

Niekdajšiu hviezdu kontroverznej reklamy Calvin Klein zvečnili objektívy paparazzov počas chvíľok voľna na pobreží v slnečnom Saint Tropez. Spoločnosť jej robila skupinka priateľov, medzi nimi jej partner Nikolai von Bismarck, ale tiež známy fotograf Mario Testino.

Ten sa už nejaký čas neobjavil v žiadnom z renomovaných módnych magazínov pre obvinenia zo sexuálneho obťažovania niekoľkými modelmi. Pre Mossovú je však verným a dlhoročným priateľom a modelka sa ho „nezriekla“ ani po vypuknutí škandálu.

Štyridsaťpäťročná Moss pritom len pred pár rokmi ozdravila svoj životný štýl a rozhodla sa žiť zdravšie a bez alkoholu. Výsledok je vidieť aj dnes – na záberoch zo Saint Tropez totiž vyzerá lepšie ako na podobných obrázkoch, ktoré majú o pár rokov viac.

Samozrejme, stále sa nájdu dámy (aj z modelingovej brandže), ktoré by Mossovú poľahky strčili svojou formou do vrecka. Ale britská rodáčka už dávno nie je pod tlakom s niekým súperiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #bikiny #Kate Moss #Saint Tropez

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...