Rozopnutý svetrík za tisícku, pod ním drahá podprsenka! Katie Holmes čakala na taxi

Život herečky Katie Holmes sa po rozchode s Jamiem Foxxom nezastavil. Smútok na jej tvári nebadať, navyše, je naozaj sexi.

01.09.2019 14:06
debata

Vyšla si do ulíc New Yorku zvádzať okoloidúcich? Pred časom médiami obehla informácia, že herečka Katie Holmes a oscarový Jamie Foxx už netvoria pár. Šesť rokov „tajného“ vzťahu sa tak skončil a sympatická štyridsiatnička si užíva status single.

Katie Holmes na Manhattane. Foto: Profimedia
Katie Holmes Katie Holmes na Manhattane.

Spolu s 13-ročnou dcérou Suri, ktorej otcom je Tom Cruise, si vyšla do ulíc New Yorku. A vyzerala na jednotku – v outfite za tisíce. Na sebe mala svetrík značky Khaite v hodnote 1 500 eur. A nechala si ho efektne rozopnutý, tak, aby bola jasne viditeľná kašmírová podprsenka rovnakej značky v hodnote 425 eur. K tomu úzke džínsy tmavomodrej farby, ktoré upriamovali pozornosť na jej tip-top postavičku. S privolaním taxíka, na ktorý mávala spolu s dcérou, tak zrejme niekdajšia hviezda seriálu Dawsonov svet nemala problém.

Značku Khaite, ktorá sa zameriava práve na oblečenie z kašmíru, majú v obľube aj ďalšie hviezdy Holylwoodu ako Emily Ratajkowski, Shailene Woodley či Kirsten Dunst.

Holmes a Foxx svoj vzťah dlhodobo držali v tajnosti. Bok po boku sa dvojica ukázala na májovom podujatí MET Gala v Metropolitnom múzeu v New Yorku, ktoré Holmes pravidelne navštevuje. Herečka bola v minulosti vydatá za Toma Cruisea, v roku 2012 sa s ním rozviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Foxx #Katie Holmes

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...