Áno, oslavujem 53... a čo? Salma Hayek v bikinách poslala svetu jasnú správu

O tom, že mexická herečka Salma Hayek patrí medzi dámy so závideniahodnou fyzickou formou, niet azda pochýb. Ale jej najnovší záber z Instagramu aj tak mnohým vyrazil dych.

02.09.2019 12:45
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yes, tomorrow I’m 53. So!? Si, mañana cumplo 53. Y!? ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek),

Hviezda filmov ako Frida či Vtedy v Mexiku sa totiž nechala odfotografovať v dvojdielnych plavkách s temperamentným výrazom na tvári a ešte temperamentnejším popisom. „Áno, zajtra oslavujem 53 rokov. A čo?“ napísala herečka k fotografii, ktorú zverejnila v nedeľu.

Mama dcéry Valentiny, ktorá je vydatá za bohatého finančníka Francoisa Henrihi-Pinaulta, predviedla svoju kyprú ženskú figúru v tyrkysových bikinách s vystuženou podprsenkou. Na jej bujné poprsie by asi iná ani nepasovala. Jedno sa však musí nechať – Hayek vyzerá skutočne skvelo.

Stále aktívna herečka, ale aj filantropka či ambasádorka niekoľkých charitatívnych organizácií, ktoré pomáhajú deťom po celom svete, bola tiež nedávno zaradená do zoznamu najvýznamnejších žien súčasnosti. Ten vznikol na stránkach magazínu Vogue Veľká Británia a postaralo sa oň osadenstvo redakcie spoločne s vojvodkyňou Meghan ako hosťujúcou šéfredaktorkou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #bikiny #narodeniny #Instagram #Salma Hayek

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...