Bulharská kráska z Upírskych denníkov v bikinách? To je sexy rozlúčka s letom!

Posledný letný víkend strávila na pláži! Herečka Nina Dobrev si užívala v spoločnosti milenca. Spokojní však mohli byť aj paparazzovia.

03.09.2019 00:00
debata
Herečka Nina Dobrev na havajskej pláži... Foto: Profimedia
Herečka Nina Dobrev na havajskej pláži predviedla ukážkové telo. Herečka Nina Dobrev na havajskej pláži predviedla ukážkové telo.

Hviezda seriálu Upírske denníky sa na pláži totiž objavila v dvojdielnych bikinách s ginghamovým vzorom a predviedla v nich skutočne ukážkovú figúru. Obdiv nevzbudila len u dotieravých reportérov, ale aj ďalších návštevníkov pláže.

Tridsaťročná rodáčka z bulharskej Sofie je známa ako fanúšička športu a čas veľmi rada trávi napríklad pri plážovom volejbale alebo na joge. Výsledky jej režimu sú nepochybne vidieť aj na postave, hoci ona sama tvrdí, že vďaka patrí aj genetickej výbave.

O tom, že táto slečna vie o svojich fyzických prednostiach, svedčia z času na čas aj zábery z jej oficiálneho Instagramu. Zatiaľ posledný „post“, v bikinách, zverejnila cez víkend – teda v čase, keď sa s novým priateľom Grantom Mellonom nachádzali na jednej z havajských pláži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Dobrev (@nina),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #bikiny #Telo #Nina Dobrev

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....