Osí driek, dekolt ukážkový! DiCapriova láska na pláži zvádza ako na móle

Ani večernú róbu či predvádzanie sa na móle nepotrebuje na to, aby zaujala. Modelka a herečka Camila Morrone bola hviezdou plážového volejbalu!

04.09.2019 00:00
debata
Modelka Camila Morrone na pláži v Malibu. Foto: Profimedia
Modelka Camila Morrone na pláži v Malibu. Modelka Camila Morrone na pláži v Malibu.

Teda, budeme presnejší. Počas zápasu v plážovom volejbale ju objektívy paparazzov zachytili cestou do plážového baru. A pohľad na 22-ročnú brunetku bol skutočne príťažlivý.

Hoci si na seba modelka navliekla voľné a roztrhané džínsy, tie ešte možno o kúsok viac pritiahli pozornosť smerom od pása nahor. Od úzučkého pása k bujnému dekoltu v bikinovej podprsenke z miniatúrnych trojuholníčkov lát­ky.

Na pláži v Malibu nechýbal ani Morroneovej partner DiCaprio a spoločnosť robila dvojici aj kamarátka – modelka April Love Geary, ktorá len nedávno porodila druhé dieťa svojmu partnerovi Robinovi Thickeovi.

Pomerne hviezdnu zostavu v tomto zložení zachytili objektívy už v apríli tohto roka a zdá sa, že celebritné kamarátstvo medzi nimi skutočne pretrváva. Už len zostáva otázkou, či náhodou idylka Thickeovcov nepresvedčí aj zarytého starého mládenca DiCapria. Možno nie ku svadbe, ale k otcovským povinnostiam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #modelka #Leonardo DiCaprio #príťažlivá #sexy #Camila Morrone

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...