Demi Moore celkom nahá v 56 rokoch! A nielen fyzicky, obnaží aj dušu

Nahá na titulnej strane? S tým už má nejaké skúsenosti. Herečka Demi Moore tak kedysi pózovala vo vysokom štádiu tehotenstva. A nezľakla sa aktu ani o dvadsať rokov neskôr.

17.09.2019 00:00
debata (1)

Dnes 56-ročná herečka sa stala hviezdou titulnej strany najnovšieho vydania americkej variácie magazínu Harper's Bazaar. Na titulnú stranu umiestnili zástupcovia časopisu záber celkom nahej Mooreovej. „Buďte svoje najlepšie Ja v každom veku,“ hlási nápis na obálke magazínu len pár centimetrov od hollywoodskej herečky v Evinom rúchu.

Samozrejme, ak vybrať v súčasnom Hollywoode adeptku, ktorá by sa podujala na niečo podobné, meno Demi Moore vám asi napadne medzi prvými. A herečka, ktorá je matkou troch dcér, sa rozhodla potvrdiť svoju povesť zvodnej a večne príťažlivej dámy, ktorá nemá problém odložiť zvršky.

Iba nedávno potvrdila aj to, že otvorená a až na kosť pravdivá dokáže byť aj keď ide o jej vlastný život. Ten zachytáva vlastnými slovami v knihe Inside Out, ktorá by mala vyjsť 24. septembra. V médiách sa už objavili výňatky z pripravovanej autobiografie a mnoho zo zážitkov, ktorými si Demi Moore prešla, šokuje.

Priznala napríklad potrat dieťaťa, ktoré čakala s druhým manželom Ashtonom Kutcherom, ale tiež krutú spomienku z tínedžerských čias, keď ju ako 15-ročnú znásilnili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #láska #kariéra #titulka #Demi Moore #zivot #pózovanie #biografia

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...