Švagriná Pippy Middletonovej ukázala figúru v bikinách: Fíha, to je postavička!

Má svoju vlastnú kariéru a už roky ju vo Veľkej Británii poznajú najmä fanúšikovia šoubiznisových rubrík. Podobne je na tom aj jej manžel. Vogue Williamsovú a Stephena Matthewsa však Británia pozná ešte z jedného dôvodu.

18.09.2019 00:00
debata (2)
Modelka a televízna osobnosť Vogue Williams s... Foto: Profimedia
Modelka a televízna osobnosť Vogue Williams s manželom Spencerom Matthewsom a synom Theodorom dovolenkovali v Marbelle. Modelka a televízna osobnosť Vogue Williams s manželom Spencerom Matthewsom a synom Theodorom dovolenkovali v Marbelle.

Matthews je totiž bratom Jamesa Matthewsa, dediča šľachtického titulu a tiež manžela známej Pippy Middletonovej, sestry slávnej vojvodkyne Kate z Cambridge. Oba páry ešte pred časom trávili spoločne dovolenku, na ďalšej – len celkom nedávnej – sa však už manželia Vogue a Stephen zabávali v rodinnom duchu. So synčekom Theodorom, ktorý sa narodil v septembri pred rokom.

Za miesto rodinného oddychu si celebritný párik vybral španielsku Marbellu. Ani tu však nemohli uniknúť dotieravým paparazzom a záujmu (najmä britských) médií. Zákonitých partnerov zvečnili na pobreží, v mori aj na pláži pod slnečníkom. Bývalá modelka a hviezda z niekoľkých televíznych programov po celý čas držala v náručí svojho synčeka a rozdávala úsmevy naokolo a najmä pre svojho manžela.

Pri pohľade na blondínku je zjavné, že okamžite po pôrode znovu začala makať na svojej forme a krivkách. Dnes ich má akoby ani nerodila. Tridsaťtriročná rodáčka z Dublinu v minulosti tvorila pár aj so spevákom formácie Westlife Brianom McFadenom.

So súčasným manželom Spencerom Matthewsom sa zoznámili po rozpade tohto vzťahu a jeden čas britské médiá tvrdili, že dvojica je spolu len preto, aby bola populárnejšia. To Williams rezolútne poprela počas návštevy v televíznej talkšou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #rodina #bikiny #Pippa Middleton #Spencer Matthews #Vogue Williams

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...