Slovenská Heidi Klum sa volá Lakatošová: Jej výstrih, nadchne aj pobúri!

Nemeckú modelku Heidi Klumovú vídať v spoločnosti veľmi často v odvážnych odevných kreáciách. Prekážkou pre ňu nie je ani vek a neberie ohľady na to, kto si čo o nej myslí. Ako 45-ročná hrdo predvádza odhalené ženské tvary.

18.09.2019 14:05
debata (7)
Silvia Chovancová-Lakatošová si vyrazila na... Foto: Profimedia
Silvia Chovancová-Lakatošová si vyrazila na módnu prehliadku. Silvia Chovancová-Lakatošová si vyrazila na módnu prehliadku.

Ak pre ňu nájsť ekvivalent v domácom slovenskom šoubiznise, tak by mohlo zaznieť meno Silvie Chovancovej Lakatošovej. Bývalá Miss a tiež riaditeľka súťaže krásy naposledy nadvihla nejedno obočie a pripútala pozornosť okolia svojím odvážnym výstrihom.

Štyridsaťpäťročná brunetka (Klum má 46!) sa objavila na módnej akcii a vďaka svojej odvahe sa stala stredobodom pozornosti aj u fotografov. Čierne šaty, ktoré tak bohato odhaľovali Lakatošovej dekolt, jej zhotovil dvorný návrhár Fero Mikloško.

Heidi Klum na archívnom zábere z roku 2018. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Heidi Klum na archívnom zábere z roku 2018. Heidi Klum na archívnom zábere z roku 2018.

Do podobných šiat by pravdepodobne dostal aj hviezdu poroty v reality-šou Amerika hľadá talent. Klum je totiž známa tým, že keď vyrazí na spoločenské podujatia, odvážny výstrih hrá u nej hlavnú úlohu.

A pri slovenskej rodáčke platí ešte jedna paralela s nemeckou celebritou Heidi Klumovou. Za svoje kreácie schytávajú obe raz chvály a raz kritiku. V tomto prípade je na zváženie, či to matka dvoch detí (podobne ako matka štyroch ratolestí Heidi Klum) už so zdôrazňovaním svojej ženskosti nepreháňa. A čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Heidi Klum #dekolt #Silvia Lakatošová-Chovancová

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...