Tori Spelling v bikinách! Silikóny nezaprie, ale po 5 deťoch je stále vo forme

Hoci návrat seriálových hviezd Beverly Hills 90210 veľa toho v televíznych vodách nenamútil, o jeho protagonistov sa opäť trochu zdvihla vlna záujmu. Vezie sa na nej aj Tori Spelling.

22.09.2019 00:00
debata
Herečka Tori Spelling sa predvádza v bikinách. Foto: Profimedia
Herečka Tori Spelling sa predvádza v bikinách. Herečka Tori Spelling sa predvádza v bikinách.

Americká herečka, ktorú preslávila najmä rola Donny zo spomenutého seriálového hitu, sa len nedávno nechala prehovoriť na pózovanie v bikinách. Teda, ktohovie, možno ju prehovárať ani veľmi nemuseli.

Výsledkom sú však zábery, kde sa blondínka predvádza v dvojdielnych bikinách s kvetinovou potlačou, pričom má na sebe zároveň oblečené sieťované nohavice.

Hoci o prirodzenosti Spellingovej sa dá polemizovať, jedno treba uznať – ako päťnásobná matka, viac bližšie ako ďalej ku päťdesiatke, má figúru stále v dobrom stave. Fotenie v záhrade jednej z víl v Beverly Hills, však vzniklo aj za iným účelom ako len predvádzaním postavy.

Plavovláska sa totiž rozhodla podporiť svoju kamarátku Dorit Kemsleyovú z reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Práve ona stojí za outfitom, v ktorom Spellingovú zvečnil najatý fotograf. Herečkina kamarátka na trhu má vlastnú kolekciu plaviek a plážového oblečenia.

Samotnú televíznu herečku síce už asi veľké televízne príležitosti nečakajú, ale kým je o ňu mediálny záujem, treba to ešte využiť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #plavky #Tori Spelling

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...