Stačí málo! Irina Shayk rozopla šaty a okamžite bola sexy hviezdou šou

Od rozchodu s hercom Bradleym Cooperom je v jednom kole. Ruská topmodelka Irina Shayk si užíva pozornosť na móle, ale aj mimo neho.

26.09.2019 12:55
debata
zväčšiť Modelka Irina Shayk na prehliadke Bottega... Foto: Profimedia / Newspress / BACKGRID
Modelka Irina Shayk na prehliadke Bottega Veneta v sexy kombinácii čiernej podprsenky a šiat. Modelka Irina Shayk na prehliadke Bottega Veneta v sexy kombinácii čiernej podprsenky a šiat.

Počas uplynulého víkendu sa 33-ročná kráska objavila na prehliadke značky Versace, kde sa v odhaľujúcich minišatách predvádzala na móle a brala mnohým dych. Milánsky týždeň módy sa však pre ňu neniesol len v znamení pracovných povinností.

Krásna Irina sa vybrala aj na prehliadku značky Bottega Veneta, keď ju zachytili paparazzovia počas príchodu. Matka dvojročnej dcérky nesklamala. Vyzerala špičkovo.

Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020. Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020.

Stačilo pritom naozaj málo. Shaykovej voľba padla na úzke čierne košeľové šaty s predným zapínaním. Gombíky si rozopola až tak, že hrdo ukazovala okoliu svoju čipkovanú podprsenku. To, čo niekedy vidí svet len v reklamách na spodnú bielizeň, tentoraz Irina Shayk predvádzala priamo na ulici.

Modelka s úspechom absolvovala niekoľko módnych prehliadok práve v Miláne, ale objavila sa aj v Londýne na prehliadke značky Burberry. Jej kreatívny riaditeľ Ricardo Tisci je totiž jej dobrým kamarátom. Viac si pozrite na priložených obrázkoch.

Topmodelka Irina Shayk nechýbala na prehliadke... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Topmodelka Irina Shayk nechýbala na prehliadke značky Burberry a jej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2020. Topmodelka Irina Shayk nechýbala na prehliadke značky Burberry a jej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #irina Shayk #modelka #výstrih #podprsenka #sexy

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...