Len taká obyčajná dovolenka? Pozrite, čo v bikinách vyvádza porotkyňa

Dlho o nej počuť nebolo. Niet ani divu. Svoju rozbehnutú kariéru zhamovala niekoľkými škandálmi. Ale pohľad na jej krivky stále paparazzov láka.

29.09.2019 00:00
debata
Speváčka a niekdajšia porotkyňa z X Factor... Foto: Profimedia / BACKGRID
Speváčka a niekdajšia porotkyňa z X Factor Tulisa Contostavlos so skupinkou kamarátok na dovolenke v Grécku. Speváčka a niekdajšia porotkyňa z X Factor Tulisa Contostavlos so skupinkou kamarátok na dovolenke v Grécku.

Britská speváčka a porotkyňa známej šou X-Factor Tulisa Contostavlos sa pred pár dňami objavila na dovolenke v slnečnom Grécku. A paparazzovia pri tom nechýbali. Či skôr šikovní hostia luxusného rezortu, ktorí pravdepodobne zábery poslali médiám.

Sexy brunetka si s kamarátkami užívala podvečer na terase súkromného podniku s bazénom, keď zjavne dostali zhodný nápas – zapózovať si pred objektívom a podeliť sa o nejaké pikantné zábery na svojom Instagrame.

Výsledok je však pri záberoch pozorovateľa celkom humorný. Tulisa sa totiž pred objektívom začala vykrúcať akoby bola naozaj kdesi na fotení v New Yorku pre známy magazín. Hoci skúsenosti s tým má, dlhší čas je už jej popularita na ústupe.

Ale ktohovie, možno si len chcela pripomenúť staré dobré časy. Pri pohľade na ňu, odetú len v ružových neónových bikinách, treba uznať jedno. Jej krivky stále potešia nejedno oko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #bikiny #Tulisa Contostavlos #paparazovia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...