Drobná, ale zvodná! Sestra Kate Mossovej na pláži ukázala krivky

Jej meno sa spája so slávnejšou sestrou, ale modelka a influencerka Lottie Moss si už vydobyla aj vlastný diel slávy a záujmu médií. Aj tých bulvárnych.

09.10.2019 00:00
debata
Modelka Lottie Moss si užívala slnečný deň na... Foto: BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Lottie Moss si užívala slnečný deň na Venice Beach v Los Angeles. Modelka Lottie Moss si užívala slnečný deň na Venice Beach v Los Angeles.

Rodáčku z Veľkej Británie, ktorú má s topmodelkou Kate Mossovou spoločného otca, zachytili objektívy paparazzov na známej pláži Venice Beach v Los Angeles, kde strávila niekoľko týždňov. Teda, nie na pláži, ale v meste anjelov a hriechu. Je totiž príležitosťou na kariéru aj pracovné ponuky.

Dvadsaťjedenročná blondínka si však stihla odskočiť aj na povestnú pláž a práve tam ju zjastrili objektívy bulvárnych reportérov. Zachytili ju tesne pred odchodom, keď si na dvojdielne bikiny obliekla šortky a následne vyrazili späť do apartmánu.

V dvojdielnych plavkách však Moss ukázala svoje príťažlivé ženské tvary. Hoci na modelku je pomerne nízka, meria 168 centimetrov, zvodnosť jej uprieť rozhodne nemožno. Veď posúďte sami.

Modelka Lottie Moss. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Lottie Moss. Modelka Lottie Moss.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexy #Lottie Moss

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...