Najmladšia miliardárka vystavila telo v bikinách... a potom paľba hejterov!

Jej krivky v bikinách sú často obdivované, ale rovnako sa nájdu aj mnohí kritici či dokonca nepríjemní hejteri. Kylie Jenner si ich užila aj pri posledných záberoch, ktoré zverejnila na Instagrame.

11.10.2019 11:51
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

about a year ago with my baby where does the time go..

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ✨ (@kyliejenner),

Najmladšia americká miliardárka, ktorá dosiahla zárobky a hodnotu svojich spoločností vlastnou prácou (a popularitou) pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame momentky s dcérkou Stormi. Mama a dcéra si užívali pri bazéne a Kylie sa rozhodla tieto chvíle zachytiť.

Asi ani nečakala, akej odozvy sa dočká od internetových sledovateľov, medzi ktorými sú okrem obdivovateľov aj mnohí neprajníci. Okamžite sa pod jej zábermi objavili komentáre typu „žiadna ľudská bytosť by nemala mať takéto tvary“ alebo „tvoje stehná sú úplne neprirodzené, vôbec to nepasuje ku zvyšku tela“.

Jenner na komentáre nijakým spôsobom nereagovala. Nie je to však prvýkrát, čo sa do nej púšťa verejnosť pre jej výzor. Často jej vyčítajú, že svoje telo aj tvár úplne zmenila pomocou plastických operácií a že nie je dobrým príkladom pre mladé ženy.

Pravdou je, že plastiky asi táto mladá dáma, inak najmladšia členka povestného klanu televíznej rodiny Kardashianovcov, nezaprie. Ale druhá vec je rovnako pravdivá – že je to len a len jej vec.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #kritika #bikiny #Instagram #Telo #Kylie Jenner #hejter

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...