Slnko a volejbal vyplavili endorfíny! Sexy Ambrosio odhalila zvodné krivky

Aj napriek tomu, že s vrcholovým modelingom a predvádzaním pre Victoria's Secret už skončila, nejeden pohľad na brazílsku krásku Alessandru Ambrosio pripomína záber z magazínu.

15.10.2019 00:00
debata (1)
Topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa... Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa Monica - spokojná a sexy pri plážovom volejbale. Topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži v Santa Monica - spokojná a sexy pri plážovom volejbale.

Počas uplynulého víkendu sa táto 38-ročná kráska a dvojnásobná mama objavila na pláži v Santa Monike, kde ju sprevádzali obe dcérky, priateľ Nicolo Oddi, ale aj skupina priateľov. Plánom popoludnia bola dobrá zábava a trochu športu. Modelka už dávnejšie preukázala, že je veľkou fanúšičkou plážového volejbalu a ten si s kamarátmi zahrala aj tentoraz.

Prítomnosť paparazzov nikto z prítomných neriešil. Zjavne je už na podobný záujem topmodelka zvyknutá. A dobre vie, že sa nemusí obávať, že by jej urobili zlý záber. Taký azda nie nie je možný.

Modelka Alessandra Ambrosio v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Modelka Alessandra Ambrosio v šatách z dielne ateliéru Etro. Modelka Alessandra Ambrosio v šatách z dielne ateliéru Etro.

Ambrosio v dvojdielnych bikinách, ktoré doplnila voľnejším tielkovým topom, predvádzala ukážkovú vyšportovanú figúru. Z jej tváre nemizol úsmev a vyzerala skutočne spokojne a šťastne.

Ktohovie, či za to mohli endorfíny, ktoré vyplavil šport a slnečné počasie, alebo je to celkový životný pocit znovu zamilovanej Brazílčanky… Jedno je však isté – ten pohľad prinesie úsmev aj vám.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #volejbal #Alessandra Ambrosio #sexy

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...