Spredu zvodná, zozadu... radšej sa (ne)pozerajte! Tomu sa vraví sexy reklama

Na konte má už jeden model plaviek, ktorý sa stal hitom, hoci jeho vkusnosť je v očiach mnohých nositeliek otázna. A teraz krásna Emily Ratajkowski tobí živý "reklamný pútač" znovu.

17.10.2019 00:00
debata (2)
Modelka a dizajnérka Emily Ratajkowski sa... Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Emily Ratajkowski Modelka a dizajnérka Emily Ratajkowski sa objavila pri bazéne v Miami. A plavkovú garderóbu mala pomerne odhaľujúcu.

Dvadsaťosemročná modelka a herečka, ktorá je zároveň dizajnérkou vlastnej kolekcie plaviek, sa objavila v Miami v prostredí súkromného bazéna. Paparazzovia ju však neprehliadli a brunetka im ponúkla presne to, po čo prišli. Šteklivé momentky zvodnej dámy, odetej naozaj veľmi sporo.

Ratajkowski predviedla nový model plaviek z kolekcie Inamorata, ktorú s úspechom navrhla, predáva a je tiež jej tvárou. Aj tentoraz bolo jasné, že autorka plážovej garderóby akcentuje sexepíl a odhalené ženské tvary.

Modelka a dizajnérka Emily Ratajkowski sa... Foto: MEGA / Mega Agency / Profimedia
Emily Ratajkowski Modelka a dizajnérka Emily Ratajkowski sa objavila pri bazéne v Miami. A plavkovú garderóbu mala pomerne odhaľujúcu.

Pri pohľade na ňu spredu sa ešte model zdal pomerne decentný. Hoci pod pruhmi látky sa črtali obliny jej príťažlivého poprsia a oblasť rozkroku skrýval len tenký pruh materiálu. Keď sa však modelka obrátila chrbtom k objektívom, nechala vyniknúť svoje príťažlivé pozadie. A to skrýval naozaj len trojuholník látky zarezanej „medzi polovičkami“.

Aby bola reklama dokonalá, modelka ešte pridala k looku aj klobúčik so zvieracím vzorom či kabelku, ktoré tiež predáva v rámci svojej vlastnej plážovej línie. Uvidíme, či aj tentoraz dosiahne taký úspech ako pri kreácii s názvom The Las Olas. A ako sa páči vám?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #bikiny #modelka #Emily Ratajkowski #zvodná #sexy

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...