Celkom priehľadný top a pod ním? Nástupkyni Katie Holmesovej odvaha nechýba

Speváčku menom Sela Vave americké médiá už istý čas spájajú s oscarovým hercom Jamiem Foxxom.

21.10.2019 00:00
debata (2)

Paparazzi ich spolu odfotografovali v auguste v jednom z nočných klubov Los Angeles, kde mali mať k sebe veľmi blízko. Foxx sa pritom ešte v máji ukázal na podujatí MET Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu konečne oficiálne po boku svojej vtedajšej partnerky, herečky Katie Holmesovej. Po zverejnení záberov s mladou speváčkou však Foxx na Instagrame napísal, že medzi nimi nie je žiaden vzťah a vzal ju len pod ochranné krídla.

Speváčka Sela Vave si vyrazila do nočného klubu... Foto: Profimedia
Sela Vave Speváčka Sela Vave si vyrazila do nočného klubu v Los Angeles.

Speváčke Sela Vave však rozhodne odvaha nechýba. Predviedla to priamo na ulici v Los Angeles, keď sa v dobrej nálade hrnula do jedného z nočných klubov. Na sebe mala priehľadný top, pod ktorým boli jasne viditeľné jej prsia. Na tope mala síce prehodenú aj červenú bundičku, ale ani tá jej poprsie nezahalila. Sexi dvadsiatnička si týmto spôsobom na seba priam privolala záujem fotografov. Čo sa jej módneho štýlu týka, ten je veľmi vzdialený od štýlu štyridsiatničky Katie Holmesovej. Bezpochyby aj ona dokáže byť neuveriteľne sexi, ale celkom odlišným spôsobom.

Holmes a Foxx svoj vzťah dlhodobo držali v tajnosti. Bok po boku sa dvojica ukázala na májovom podujatí MET Gala v Metropolitnom múzeu v New Yorku, ktoré Holmes pravidelne navštevuje. Herečka bola v minulosti vydatá za Toma Cruisea, v roku 2012 sa s ním rozviedla. Foxx nebol nikdy ženatý, ale je otcom dvoch dcér. Staršia, 26-ročná Corinne, sa pokúša o hereckú kariéru. V roku 2009 sa hercovi narodila z krátkeho romániku aj dcérka Anelise.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Foxx #Sela Vave

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...