Kedysi zachraňovala v Pobrežnej hliadke! Dnes má 51 a výzorom vás ohromí

Herečka Donna D'Errico bola v deväťdesiatych rokov súčasťou seriálu Pobrežná hliadka, v ktorom obohatila tím sexi záchranárok z pláže v rokoch 1996 až 1998.

23.10.2019 00:00
Donna D'Errico Foto:
Herečka Donna D'Errico na aktuálnom zábere a fotografii z roku 1996 v seriáli Pobrežná hliadka.
debata (3)

Pred kamerami sa preháňala v slávnych červených plavkách a svojou blond hrivou, plnými perami a bujným poprsím lákala pred televízne obrazovky milióny divákov po celom svete. A hoci žiadnej závratnej kariéry sa po skončení slávneho seriálu nedočkala, v Hollywoode si spokojne nažíva dodnes, z času na čas sa objaví v nejakej epizódnej úlohe. Zahrala si napríklad v sérii z prostredia záchranných zložiek s názvom 9–1–1 .

Donna D'Errico na podujatí Last Chance for... Foto: Profimedia
Donna D'Errico Donna D'Errico na podujatí Last Chance for Animal v Beverly Hills.

Pred pár dňami sa objavila aj na červenom koberci charitatívneho podujatia na záchranu zvierat s názvom „Last Chance for Animals“, kde sa pred objektívmi striedali s ďalšími dámami ako Kim Basinger, Mena Suvari či Priscilla Presley. A bola to práve ona, kto doslova uchvátil svojím vzhľadom – naozaj len málokto by dokázal s vážnou tvárou povedať, že v marci táto krásna rodáčka z Alabamy oslávila 51. narodeniny.

Herečka Donna D'Errico v roku 1996 v... Foto: Profimedia
Herečka Donna D'Errico Herečka Donna D'Errico v roku 1996 v seriáli Pobrežná hliadka.

Tvárička ako obrázok, pričom rozhodne nepôsobila voskovo, k tomu štíhlučný driek a poprsie vylepšené plastickým chirurgom. V lesklých šatách si Donna D'Errico zapózovala pred fotografmi, ktorí by počas večera len ťažko urobili nejaký jej zlý záber. Blond hriva jej padala rozpustená na plecia presne ako v časoch, keď sa preháňala po slnečných plážach Malibu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Pobrežná hliadka #Donna D'Errico

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...