Ikonický model, výstrih po pupok, ale... Mrcha z Melrose Place ako nevydarená Lopez

Ikonické zelené šaty z dielne Versace mala na sebe Jennifer Lopez pred takmer 20-timi rokmi počas udeľovania cien Grammy.

28.10.2019 00:00
debata (1)

Aj vďaka krásnej speváčke sa zapísali do histórie a stali sa legendárnymi. Mohol za to aj odvážny výstrih, ktorým vtedy krásna Lopez doslova prevalcovala iné krásky na červenom koberci. Ziatiaľ, čo všetky ostatné upadli do zabudnutia, na Lopez v modeli Versace sa dodnes nezabudlo.

Herečka Lisa Rinna na halloweenskej párty... Foto: Profimedia
Lisa Rinna Herečka Lisa Rinna na halloweenskej párty spoločnostii Casamigos v Beverly Hills.

Jej slávny look si aktuálne požičala herečka Lisa Rinna, ktorá prišla ako Jennifer Lopez na halloweensku párty spoločnosti Casamigos. 56-ročná Rinna sa síce „prevtelila“ do kože Jennifer Lopezovej, ale od originálu mala veru poriadne ďaleko. A nezachránil to ani hlboký výstrih, ktorý jej siahal po pupok. Rina si ešte vzhľad vylepšila hustým príčeskom – v tomto prípade sa takisto nechala inšpirovať Lopezovou.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila prehliadku značky Versace Jar/Leto 2020 v Miláne v novej verzii slávnych šiat, v ktorých sa ešte v roku 2000 objavila na cenách Grammy.

Jennifer Lopez si však na svoj slávny model takisto pred časom zaspomínala. V septembri uzatvorila prehliadku značky Versace Jar/Leto 2020 v Miláne v novej verzii spomínaných šiat, v ktorých sa v roku 2000 objavila na cenách Grammy. A nevyzerala nič horšie ako pred takmer 20-timi rokmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HALLOWEEN 2019 JLO. ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Rinna (@lisarinna),

Pre väčšinu divákov zostane herečka Lisa Rinna zapísaná ako seriálová mrcha Taylor, ktorú stvárňovala v populárnom Melrose Place z konca devätdesiatych rokov. Na obrazovkách ju bolo možné nedávno vidieť aj v televíznej show „Real Housewives of Beverly Hills“.

Speváčka Jennifer Lopez (vľavo) a dizajnérka... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Speváčka Jennifer Lopez (vľavo) a dizajnérka Donatella Versace spoločne v závere prehliadky Versace Jar/Leto 2020. Speváčka Jennifer Lopez (vľavo) a dizajnérka Donatella Versace spoločne v závere prehliadky Versace Jar/Leto 2020.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Versace #Lisa Rinna

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...