Tenistka Wozniacki v bikinách žiari ako slniečko! Byť manželka jej pristane

Romantika na exotickom ostrove je vždy dobrý nápad, čo myslíte? Teda, tenistka Caroline Wozniacki by vám to určite potvrdila.

30.10.2019 00:00
debata
Tenisová hviezda Caroline Wozniacki si v... Foto: Profimedia
Caroline Wozniacki Tenisová hviezda Caroline Wozniacki si v spoločnosti manžela Davida Lee užívala dovolenku na Barbadose.

Slávna športovkyňa síce v poslednom čase až tak neboduje na kurtoch, ale v súkromí vyzerá ako kôpka šťastia. Nepochybne je dôvodom aj jej manželstvo s Američanom a kolegom zo športovej brandže Davidom Lee, ktorému povedala áno iba tento rok.

Basketbalista a známa tenistka si povedali áno v júni tohto roka a na ich svadbe v Toskánsku nechýbali mnohé známe športové celebrity. Za družičky šla dánskej rodáčke kolegyňa Serena Williams a medzi hosťami sa objavili aj Wozniackej súperky, s ktorými sa však v súkromí dobre kamaráti.

Paparazzovia pôvabnú blondínku zachytili pred pár dňami na slnečnom Barbadose. Tam sa už zaobišla bez spoločnosti „slávnych“ kamošov a užívala si s blízkymi priateľmi a predovšetkým manželom. Niektorí tvrdia, že exotika na Barbadose je pre novomanželov akýmisi predĺženými medovými týždňami.

Dvadsaťdeväťročná Wozniacki by sa podľa zdrojov z okolia rada stala čo najskôr mamou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #spokojnosť #manžel #Barbados #Caroline Wozniacki #tenistka

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...