Len červená to môže byť! Vyzliekli sa do bikín a obe dokázali zažiariť...

Hoci v stredoeurópskom priestore sa už neomylne k moci dostala chladná jeseň, slnečné Miami je miestom, kde sa môžete aj teraz okúpať. A nájde sa mnoho celebrít, ktoré túto možnosť využijú.

01.11.2019 00:00
debata
Modelka z Instagramu Selena Weber (vpravo) a... Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka z Instagramu Selena Weber (vpravo) a speváčka Lauren Ashley si užívali slnečné počasie na Miami. Modelka z Instagramu Selena Weber (vpravo) a speváčka Lauren Ashley si užívali slnečné počasie na Miami.

Paparazzovia zachytili pred pár dňami na vychýrenej pláži aj dvojicu celebritných hviezdičiek, ktoré síce nemajú medzinárodnú popularitu, ale za to celkom príťažlivé krivky a toľko sledovateľov na Instagrame, že to stačí. Na paparazzovský záujem, samozrejme.

Reč je o modelke z Instagramu Selene Weberovej, ktorá sa v spoločnosti kamarátky Lauren Ashleyovej, speváčky, objavila na slnečnom pobreží. Obe dámy sa môžu pýšiť príťažlivými krivkami a obe ich aj hrdo predviedli. Celkom zhodne v bikinách červenej farby.

Nevedno, či ide o nový plavkový trend, alebo skôs kamarátsku solidaritu a prepojenie, ktoré núti dve dámy kúpiť si takmer navlas rovnakú plážovú garderóbu. Ale vlastne je to celkom jedno. Momentka dvoch sexi krások v bikinách hrá v tomto prípade hlavnú rolu. Svedčí im to, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #pláž #Miami #Selena Weber

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...